X Pool Fizyopol Tens Ems Masaj Cihazı RC 3 Tens Ems Masaj Kas Güçlendirme Cihazı

  |   0 yorum   |   Yorum Yap

  • Ürün Kodu : DFNN11FZYPTENS01-33809
  • Stok Durumu : 20
  • ₺984,00

  • Vergiler Hariç: ₺894,55

Ürün Detayları

Fizyopol RC 3 Tens Ems Masaj Kas Güçlendirme Cihazı


Kullanımı Kolay Ürün

Bu tens cihazını kullanırken asla zorlanmayacaksınız. Ürün paketi içinde 1 adet kullanım kılavuzu gelmektedir. Bu kılavuza bakarak cihaz ayarlarını yapabilir, kullanım özellikleri hakkında diğer bilgilere sahip olabilirsiniz. Pratik kullanımı ile herkese hitap eder.


3 Adet Pille Çalışır

Cihazın çalışması için 3 adet pil yeterli olur. Bataryası uzun süreli dayanarak sizlere pilleri sürekli değiştirme derdinden kurtarır. Uzun süreli kullanılabilir. Enerji tüketimini verimli yapar. İsrafa neden olmaz.


Tam Paket Satılır

Kas güçlendirme cihazını kullanmaya başlamak için ek ürün satın almanıza gerek yok. Ürün 3 adet pili, 1 adet kullanım kılavuzu, 1 adet tens pedi ve 2 çift kablosu ile birlikte gelmektedir. Tam paket satıldığından hemen kullanıma hazırdır.



Farklı Programlarda Çalışma

Kas geliştirme cihazı ile 9 farklı TENS programı ve 8 farklı EMS programını kullanabilirsiniz. İstek ve ihtiyacınıza uygun bu programlar arasından seçiminizi yapabilirsiniz.


Masaj Programları Mevcut

Kaslarınıza masaj etkisi ile rahatlık vermek isterseniz masaj programları arasından seçim yapma vakti geldi demektir. Tam 5 farklı masaj programı arasından tercih yapma hakkınız var.


İdeal Çıkış Gücünde Çalışma

Kas güçlendirme cihazı tam 2 kanalda 4 elektrot çıkışında çalışmaktadır. İdeal çıkış gücü sayesinde konforlu, pratik, kolay kullanımla kullanılır ve sizlere her zaman en iyi deneyimi sunar.

DİKKAT : ÜRÜNLER KİŞİSEL KULLANIMA HAİZ HİJYEN İÇEREN ÜRÜN OLDUĞUNDAN ÜRÜN POŞETİNİN AÇILMIŞ OLMASI VE KULLANILMASI DURUMUNDA MESAFELİ SATIŞ YÖNETMELİĞİNİN İLGİLİ HÜKÜMLERİ GEREĞİ CAYMA HAKKI KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLEMEZ. GÖNDERİLEN CİHAZIN ARIZALI OLMASI DURUMUNDA ÜRÜN DOĞRUDAN TEKNİK SERVİSE YÖNLENDİRİLİR. FİRMAMIZ BU DURUMDA GEREKLİ DESTEĞİ SİZE SAĞLAMAKLA BİRLİKTE, CİHAZINIZIN ONARIM VE DEĞİŞİM TEKNİK SERVİS RAPORU DOĞRULTUSUNDA GERÇEKLEŞMEKTEDİR.

 

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    Kötü           İyi

Etiketler: X Pool Fizyopol Tens Ems Masaj Cihazı RC 3 Tens Ems Masaj Kas Güçlendirme Cihazı